Van 1995 tot 2002 studeerde ik fotografie aan de Rietveld Academie en de Rijksakademie van Beeldende Kunsten. Al tijdens mijn studie legde ik mij toe op documentaire- en portretfotografie. Mijn stijl kenmerkt zich door het gebruik van bestaand licht en betrokkenheid met het onderwerp.

Ik hou ervan de straat op te gaan voor een reportage, de fabriek in om een productieproces zichtbaar te maken of een portret op locatie te schieten. Samenwerken en improviseren. Er omheen lopen. Onzichtbaar maar oplettend. Zoeken naar het beste beeld. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn. Spontaan en puur. De kracht van een goede reportage is dat je het gevoel hebt dat je erbij bent.

Naast werk in opdracht maak ik ook vrij werk. Veel van dit werk is de afgelopen jaren geexposeerd en zit collecties van musea, bedrijven en particulieren.

Opdrachtgevers o.a.
Politie Amsterdam Amstelland, NVVB, Farm Frites Egypte, Polen, Belgie en Nederland, Farm Trans Nederland , Fighting Windmills, Stiching Kunst & Cultuur Noord-Holland, Meulenhoff uitgeverij, Hazelbag interieurstoffen, Historisch Museum Brielle, Zilveren kruis/Achmea , Ben Magazine, D66 i.o.v. 't Idee, de Parade i.s.m. Mobile Arts en div. particulieren